NAŠE INGREDIENCIE:

Malá veda o jedle:

Najlepšie ingrediencie z celého sveta zabalené v jednej malej kocke.

Naše ingrediencie:

Malá veda o jedle:

Najlepšie ingrediencie z celého sveta zabalené v jednej malej kocke.

Ovocné a bylinné extrakty

Ovocné a bylinné extrakty

Waterdrop Limette

Limeta

Prírodná aróma a chuť limetky vytvorí z tvojej vody osviežujúci zážitok. Zelené ovocie z juhovýchodnej Ázie pochádza z rastliny Citrus latifolia a vďaka svojej jedinečnej chuti, vysokému obsahu vitamínov a antioxidantov získalo svetovú slávu. Jedinečná chuť a okúzľujúce živé farby sú doslova dychberúce.

Waterdrop Baobab

Baobab

Extrakt baobabu obsiahnutý v kapsuliach FOCUS pochádza z plodu stromu baobab. Rodení Afričania ho nazývajú “stromom života“, pretože baobab dokáže doslova robiť zázraky. Celé stáročia je používaní ľuďmi v Afrike ako zdroj zdravia a pohody.

Waterdrop Baobab

Acerola

Objav v kapsuliach FOCUS chuť extraktu z aceroly, ktorý Mayovia po stáročia využívajú ako dôležitý a nepostrádateľný zdroj potravy. Ohnivo červená bobuľa je často v Európe nazývaná ako čerešňa acerola. Je známa svojou plnou kyslou chuťou, ktorá ťa osvieži.

Waterdrop Hibiskus

Ibištek

Extrakt z kvetov ibišteka je pôvodom z tropických oblastí tohto sveta. Tam sa stal nádherný ibištekový kvet známym kvôli svojim relaxačným účinkom a pod menom Agua de Jamaica okúzlil celý svet. Napriek tomu, že existuje viac než 600 známych druhov, vždy vyniká svojím výrazným kalichom a plnou unikátnou chuťou.

Waterdrop Aronia

Arónia

Uži si relax skrytý v prírodnej chuti a aróme Arónie. Bobule arónie majú svoje korene v Severnej Amerike, kde je po stáročia neoddeliteľnou súčasťou jedálnička indiánov v chladných mesiacoch. V súčasnosti je veľmi obľúbenou bobuľou pre svoju výraznú chuť, vysoké množstvo antioxidantov a intenzívnu arómu.

Waterdrop Cranberry

Brusnica

Osviežujúca prírodná kyslejšia chuť a lákavá vôňa brusnice sú naprosto neodolateľné. Brusnice sú pestované vo veľkej časti Európy, v Kanade a Amerike. Populárne ovocie je v dnešnej dobe po celom svete obľúbené predovšetkým pre svoju osviežujúcu chuť a účinky na celý organizmus.

Waterdrop Hagebutte

Šípka

Extrakt z malých červeno oranžových šípok obsiahnutý v DEFENCE je skutočnou alianciou hodnotných zložiek. Nie bezdôvodne nazývame šípku kráľovnou superpotravín. Vďaka svojim vlastnostiam extrakt zo šípky láskyplne dokresľuje v DEFENCE prekvapivú explóziu chutí.

Waterdrop Moringa

Moringa

V DEFENCE nájdeš mimoriadny extrakt z moringy. Strom moringy má svoje korene na úpätí Himalájí, odkiaľ si vybojoval celosvetovú slávu. Niektoré kultúry moringu tiež nazývajú stromom zázrakov, vďaka vysokej koncentrácii živín.

Waterdrop Johannisbeere

Čierna ríbezľa

Prírodná aróma s chuťou čiernej ríbezle prináša bohatú vôňu pre ten pravý pôžitok. Sladkokyslá chuť obľúbenej tmavofialovej bobule dodáva BOOSTu nezameniteľnú sviežosť.

Waterdrop Holunder

Čierna baza

Typická plná vôňa spolu s bohatou chuťou kvetov bazy je naprosto neodolateľná. Omamne voňajúce jemné kvety a ich fascinujúca chuť preslávili čiernu bazu na tisícročia. V kombinácii s açai a čiernou ríbezľou chuť bazy kvitne a teší tvoje chuťové poháriky.

Waterdrop Acai

Açaí

Už domorodci v južnej Amerike tieto pozoruhodné bobule Açai zbierali v dažďových pralesoch. BOOST obsahuje cenný extrakt z tropického ovocia, ktoré je po stáročia tradičným jedlom amazonských národov. Tmavé bobule sa ti môžu zdať malé, ale dodajú tvojmu telu ten správny BOOST.

Waterdrop Mango

Mango

Objav našu najnovšiu chuť GLOW prevoňanú sladkým letným mangom. Divoko rastúce mango zo stromu Mangifera sylvatica je nebesky šťavnaté. Ovocie bolo po prvýkrát zdokumentované v indickom regióne pred mnohými rokmi. Mango, mimochodom spriaznené s kešu orechmi, vo všetkých jeho farbách a veľkostiach milujeme pre jeho čerstvú, zrelú a naprosto omračujúcu chuť.

Waterdrop Kaktusfeige

Opuncia

Zrodená v Amerike a používaná ako liek Aztékov. Šťavnatá sladká opuncia známa ako Ficus-indica obohacuje svojimi výťažkami naše kapsule. Mäkké, prevažne žltooranžové načervenalé plody s jedlými semenami sú zdrojom energie a živín. Milióny milovníkov si nedokážu predstaviť žiť bez nej.

Waterdrop Artischoke

Artičok

Extrakt z fialového kvetu rastliny Giant Thistle obsiahnutý v GLOW má za sebou nejeden kvetnatý príbeh. Pôvodne mal artičok domov v stredomorí. Ale veľmi rýchlo si našiel cestu cez more do celého sveta. Nielen pre svoje liečivé účinky, ale predovšetkým pre svoju jemnú a jedinečnú chuť, ktorej ani George Washington nemohol odolať.

Waterdrop Pfirsich

Broskyňa

Prírodná vôňa s arómou broskýň v YOUTH oživí tvoj svet. Sladká, šťavnatá chuť broskyne pripomína bezstarostné letné dni v sade babičky. Oranžové ovocie je obľúbené pre svoju jedinečnú chuť a vôňu, ktorá je doslova dychberúca. V našich podmienkach dozrieva v lete, v kapsuliach YOUTH ju však môžeš stretávať celoročne. Už cítiš tú vôňu?

Waterdrop Ingwer

Zázvor

Korenená a plná zázvorová chuť vďaka prirodzenej aróme ukľudní tvoje telo. Báječná príjemná vôňa spolu s chuťou zázvoru vzbudzujú v tele príjemný pocit tepla a povzbudia tvoje zmysly.

Waterdrop Ginseng

Ženšen

Ženšen alebo “人参” sa používa po celom svete a tradičným spôsobom je používaný v čínskej medicíne, kde je naprosto nepostrádateľný. Ženšenový extrakt obsiahnutý v kapsuliach YOUTH z neho urobia dokonalého spoločníka pre každý deň.

Waterdrop Löwenzahn

Púpava

Už ako malé dieťa sa naučíš rozpoznávať krásne kvety púpav. Iba veľmi málo ľudí vie, že jej liečivé extrakty boli používané už Egypťanmi. Aj v dnešnej dobe je vysoko cenená odborníkmi. Kvôli tisícom druhov je púpava rovnako rozmanitá ako samotná mladosť.

Ako to, že je waterdrop sladký?

Sukralóza:

V niektorých druhoch používame sukralózu, aby naše waterdropy získali príjemnú ľahkú sladkú chuť. Sukralóza má tú výhodu, že má nízky obsah kalórií a nemá vplyv na úroveň hladiny cukru v krvi, tvoje zuby i postavu. Dôležitým aspektom je vhodnosť waterdropu pre diabetikov. Optimálna voľba pre našu prvú produktovú líniu.

Čo hovorí veda na sukralózu?

Ako to, že je waterdrop sladký?

Sukralóza:

V niektorých druhoch používame sukralózu, aby naše waterdropy získali príjemnú ľahkú sladkú chuť. Sukralóza má tú výhodu, že má nízky obsah kalórií a nemá vplyv na úroveň hladiny cukru v krvi, tvoje zuby i postavu. Dôležitým aspektom je vhodnosť waterdropu pre diabetikov. Optimálna voľba pre našu prvú produktovú líniu.

Čo hovorí veda na sukralózu?

Všetko reaguje so všetkým:

Človek uváženou kombináciou ingrediencií ovplyvňuje ich účinky.

Sodík:

Piť je základ!

Všeobecne máme tendenciu konzumovať príliš veľa okysľujúcich potravín a stimulantov. Sodík je životne dôležitý minerálny prvok, patrí do skupiny alkalických kovov. V organizme sa vyskytuje v rozpustnej forme tak ako iné elektrolyty, a to vo forme sodných iónov. Sodík má kladný náboj, skratka je NA +. Je základnou zložkou extracelulárnej tekutiny, ktorá je vo vnútri a na vonkajšku buniek v krvi a lymfatickom systéme. Sodík sa prevažne získava z jedla. Minimálna denná dávka sodíka je 550 miligramov. Denný príjem sodíku je však u väčšiny ľudí prekonaný príjmom soli v oveľa vyššej miere, než je optimálne. Sodík sa vylučuje hlavne ľadvinami, teda močom, a iba malou časťou v malej miere je vylučovaný žlčou (z hrubého čreva). Telo tiež stráca sodík potom.

Vzhľadom na to, že vylučovanie sodíka je primárne spôsobené/zaistené ľadvinami, je dôležité, pokiaľ ide o príjem jedla obsahujúceho sodík, piť dostatok vody. Dostatočná hydratácia teda pomáha znižovaniu hladiny sodíka v krvi.

Porovnanie: 1 gram kuchynskej soli obsahuje 400 mg sodíka a 600 mg chloridu. 1 gram bikarbonátu sodného obsahuje 284 mg sodíka a je bez chloridov, preto pomáha proti okysľovaniu tela a bojuje proti efektu spôsobenému konzumáciou okysľujúcich potravín (napr. zvýšená spotreba mäsa).

Hydrogenuhličitan sodný:

Stabilné PH pre bunky.

Hydrogenuhličitan sodný – tiež známy ako “sóda“ – je endogénna látka, ktorá sa v organizme prirodzene vyskytuje približne v množstve 100g, z toho takmer 70% tvorí rozpustený chlorid sodný a približne 30% hydrogenuhličitan sodný. Sóda je dôležitá pre acidobazickú rovnováhu, pre stabilné pH extracelulárnej tekutiny, a tiež tekutiny, ktorá sa nachádza medzi bunkami v krvi a lymfatickom systéme.

Kyselina citrónová:

Ako sa kyselina citrónová rozpúšťa vo vzduchu (a nie vo vode):

Kyselina citrónová je ovocná kyselina získaná prevažne z citrusových plodov. Je užívaná po stáročia a je tiež súčasťou ľudského metabolizmu. Počas látkovej výmeny v organizme je kyselina metabolizovaná na vodu a oxid uhličitý, ktorý je vydychovaný pľúcami. Kyselina citrónová v našich waterdropoch reaguje s uhličitanom sodným a draslíkom. Tým dôjde ku vzniku sodných a draselných citrátov, ktoré pôsobia blahodárne na telo, inak povedané, nie sú to soli.

Všetko reaguje so všetkým:

Človek uváženou kombináciou ingrediencií ovplyvňuje ich účinky.

Sodík:

Piť je základ!

Všeobecne máme tendenciu konzumovať príliš veľa okysľujúcich potravín a stimulantov. Sodík je životne dôležitý minerálny prvok, patrí do skupiny alkalických kovov. V organizme sa vyskytuje v rozpustnej forme tak ako iné elektrolyty, a to vo forme sodných iónov. Sodík má kladný náboj, skratka je NA +. Je základnou zložkou extracelulárnej tekutiny, ktorá je vo vnútri a na vonkajšku buniek v krvi a lymfatickom systéme. Sodík sa prevažne získava z jedla. Minimálna denná dávka sodíka je 550 miligramov. Denný príjem sodíku je však u väčšiny ľudí prekonaný príjmom soli v oveľa vyššej miere, než je optimálne. Sodík sa vylučuje hlavne ľadvinami, teda močom, a iba malou časťou v malej miere je vylučovaný žlčou (z hrubého čreva). Telo tiež stráca sodík potom.

Vzhľadom na to, že vylučovanie sodíka je primárne spôsobené/zaistené ľadvinami, je dôležité, pokiaľ ide o príjem jedla obsahujúceho sodík, piť dostatok vody. Dostatočná hydratácia teda pomáha znižovaniu hladiny sodíka v krvi.

Porovnanie: 1 gram kuchynskej soli obsahuje 400 mg sodíka a 600 mg chloridu. 1 gram bikarbonátu sodného obsahuje 284 mg sodíka a je bez chloridov, preto pomáha proti okysľovaniu tela a bojuje proti efektu spôsobenému konzumáciou okysľujúcich potravín (napr. zvýšená spotreba mäsa).

Hydrogenuhličitan sodný:

Stabilné PH pre bunky.

Hydrogenuhličitan sodný – tiež známy ako “sóda“ – je endogénna látka, ktorá sa v organizme prirodzene vyskytuje približne v množstve 100g, z toho takmer 70% tvorí rozpustený chlorid sodný a približne 30% hydrogenuhličitan sodný. Sóda je dôležitá pre acidobazickú rovnováhu, pre stabilné pH extracelulárnej tekutiny, a tiež tekutiny, ktorá sa nachádza medzi bunkami v krvi a lymfatickom systéme.

Kyselina citrónová:

Ako sa kyselina citrónová rozpúšťa vo vzduchu (a nie vo vode):

Kyselina citrónová je ovocná kyselina získaná prevažne z citrusových plodov. Je užívaná po stáročia a je tiež súčasťou ľudského metabolizmu. Počas látkovej výmeny v organizme je kyselina metabolizovaná na vodu a oxid uhličitý, ktorý je vydychovaný pľúcami. Kyselina citrónová v našich waterdropoch reaguje s uhličitanom sodným a draslíkom. Tým dôjde ku vzniku sodných a draselných citrátov, ktoré pôsobia blahodárne na telo, inak povedané, nie sú to soli.

Objavuj našu skvelú ponuku

Objednaj si svoju obľúbenú príchuť alebo skús niektorý z našich setov!