22. marec, deň, ktorý treba osláviť!

22. marec, deň, ktorý treba osláviť!

.
Večierkom to celé začína! Načítanie 22. marec, deň, ktorý treba osláviť! 2 minút Ďalší Čisté oceány, čistá voda pre každého

Voda tvorí nielen našu Zem, ale aj každý živý organizmus. Nezabúdajme aká dôležitá je pre každého z nás voda, bez nej by sme tu neboli.

Naše telo potrebuje približne 2 litre vody denne, bez nej nie je schopné fungovať. Nedostatok tekutín ovplyvňuje nielen našu imunitu, ale aj myseľ a koncentráciu.

Preto je dôležité neustále dbať na pravidelný pitný režim a prijímať dostatok tekutín a minerálov. Čo je ešte dôležitejšie, je to, čo pijeme. Ochutené nápoje s vysokým obsahom cukru, navyše balené v plaste škodia nielen telu, ale aj prírode. Alarmujúce štatistiky plastového odpadu prichádzajú z každej strany, a preto je dôležité sústrediť sa na jeho eliminovanie pri každej príležitosti.

Zachráňme to najcennejšie, čo máme – vodu.

 

Spolu s uznávaným tenistom a naším novým ambasádorom Novakom Djokovičom meníme spôsob pitného režimu a zároveň sa zbavujeme jednorazových plastových fliaš. Našim spoločným cieľom je pomáhať každému vypiť viac vody udržateľným spôsobom. Máme radosť , že k waterdrop® vízii sa pridali aj ďalší špičkoví svetoví športovci: Mirjam Puchner, Danielle Collins a Taylor Fritz. Našim dlhoročným partnerom je aj spolupráca s Plastic bank, vďaka ktorej za každú krabičku Microdrinku zbavíme prírodu 1 plastovej fľaše.

 

 

Pridaj sa k nám a buď zero waste.