3 tipy na vianočné darčeky 🎄

3 tipy na vianočné darčeky 🎄

.

Stále nevieš, čo darovať svojim blízkym pod stromček? Vykúzli im úsmev na tvári darčekmi od waterdrop®!

1. Vianočný Set s Fľašou

Fľaša a Ochutnávkový Set zabalený do elegantného darčekového boxu, urobí radosť všetkým, ktorí ešte waterdrop® neochutnali.

2. Fľaše (ako) na mieru

Vyberaj si z niekoľkých variánt udtržateľných Fliaš, ktoré vyhovejú aj tým najnáročnejším požiadavkom. Objav Sklenené, Nerezové alebo Funkčné Fľaše, ktoré sa prispôsobia všetkým životným štýlom.

3. Sviatočný pitný režim

Obdaruj svojich blízkych ubľúbenými príchuťami Microdrinkov alebo Microtea, vďaka ktorým bude pitný režim hračka. Športoví nadšenci si obľúbia kolekciu Microlyte, ktorá obsahuje elektrolyty a 9 druhov vitamínov. Všetkým, ktorí majú málo energie môžeš darovať príchute z kolekcie Microenergy, ktoré obsahujú prírodný kofeín. Pomôž svojim najbližším zlepšiť ich pitný režim bez cukru.


Ešte stále váhaš? Zastav sa do našej predajne v Prahe, Brne alebo v kiosku v Bratislave a poraď sa s našimi úžasnými Drinking Buddies.

Pro tip: Nech sú tieto Vianoce nezabudnuteľné

Vychutnaj si tohtoročné Vianoce spolu s našou novinkou COLA. Celosvetovo obľúbená príchuť, teraz chutí ešte lepšie ako predtým. Vymeň presladený nápoj za Microdrink bez cukru a vychutnávaj si svoju obľúbenú príchuť bez výčitiek.