Láska ako prevencia proti vírusom

Láska ako prevencia proti vírusom

.
Alternatívne sladidlá a ich výhody Načítanie Láska ako prevencia proti vírusom 2 minút Ďalší Nechaj sa nabiť energiou

Blížiaci sa Valentín je dňom, kedy oslavujeme lásku, ktorá má na nás väčší vplyv ako si možno myslíme. Mení nielen našu náladu, ale aj zdravie. Výskumné oddelenie Univerzity Tulane vykonala štúdiu, ktorá dokázala, že pocit zamilovanosti má pozitívny vplyv na našu imunitu. Dokázalo sa, že láska je pocit, ktorý nám pozitívne ovplyvňuje orgazmus.

Tento silný pocit aktivuje časti nášho mozgu zodpovedné za pamäť, emócie, sústredenie a motiváciu. Okrem toho stimuluje pohodu a znižuje stres, čo má za následok zníženie krvného tlaku. Vedci z americkej University Tulane vykonali analýzu účinkov vplyvu lásky na imunitný systém. Výsledky odhalili, že ženy, ktoré sa štúdie zúčastnili, mali vyššiu aktivitu génov súvisiacich s antivírusovou obranou ako pred začatím testovania. Tieto zmeny sa nenašli u ľudí, ktorí sa počas testovania nezamilovali.

Ďalšie výsledky štúdie dokazujú, že fyzické rany u ľudí, ktorí sú zamilovaní, sa uzdravujú rýchlejšie ako u tých, ktorí momentálne nie sú. Okrem toho ďalšia štúdia Univerzity v Arizone preukázala, že ľudia ktorí často prejavujú náklonnosť, majú ešte lepšie zdravotné benefity ako keď náklonnosť prijímajú.


Láska je silná čarodejnica a preto prejav svoju lásku svojím blízkym a priateľom aspoň raz denne.