Sklenená fľaša a termoska na cesty

Sklenená fľaša a termoska na cesty

.
Načítanie Sklenená fľaša a termoska na cesty 2 minút Ďalší Hydratácia v tehotenstve

Sklenené fľaše a "termosky". Nevyhnutnosť alebo prežitok?

Jednoznačne sa jedná o jedno z aktuálnych tém v boji s plastami pri turistike. Veľa druhov, veľkostí a variantov fliaš dáva ľuďom obrovské možnosti výberu. Už si len vybrať, ktorá je tá pravá.

 Dôležitú úlohu dozaista zohráva materiál. Sklenené fľaše z borosilikátového skla s bambusovými vrchnákmi skvele tesnia. Vďaka odolnejšej variante skla sú vhodné ako na teplé, tak aj na studené nápoje.

 Hydratácia na cestách, turistické fľaše aj sklenené fľaše do kancelárií si zákazníci vyberajú nielen pre ich funkčnosť, ale aj dizajn. Mať drink vždy po ruke a podporovať svoj pitný režim je nevyhnutnosťou.

Trendom posledných rokov je termoska. Fľaša z dvojplášťového nerezu, ktorá udrží chlad alebo teplo po dobu cca 12 hodín. A ak má táto termoska neopozeraný a elegantný dizajn, je to len dobre. Fľaše do školy, na výlety a dovolenky vydržia večnosť a mnohonásobne nahradia plastové fľaše plné sladených nápojov s umelými farbivami.

 Väčšina firiem z nápojového priemyslu využíva kvantá týchto fliaš, ktoré sa potom dostávajú nielen do domácností, ale aj do oceánov, morí a riek. Nebolo by jednoduchšie mať jednu fľašu, do ktorej si vždy dáte svoj obľúbený nápoj? Obzvlášť pri cestovaní.

 Hoci sa čoraz viac presadzujú #zerowaste trendy, plasty stále dominujú. Vo waterdrop sa snažíme ísť vpred a eliminovať všetok plastový odpad. Aj preto sme na trh uviedli ako vedľajší produkt fľaše. Sklenené, z edície návrhárky Marusha Belle, Natali Ruden, Lena Hoschek a iné. Pre fanúšikov fliaš z odolnejšieho materiálu sú potom nerezové, s funkciou termosky.

 O to je cestovanie so opätovne-použiteľnými fľašami jednoduchšie. Máte ju stále pri sebe a vodu si môžete doliať na túre, v lietadle, v aute. Kedykoľvek, kdekoľvek.



 

Pokračovať v čítaní