waterdrop® v spolupráci s Rosie Huntington-Whiteley

waterdrop® v spolupráci s Rosie Huntington-Whiteley

.

Zoznám sa s Rosie Huntington-Whiteley: Rozhovor o zdraví, hydratácii a dokonalej spolupráci s waterdrop®

Britská supermodelka a podnikateľka Rosie Huntington-Whiteley vie, aký je význam zdravého, vyváženého životného štýlu. Jej odhodlanie k pohodliu a pohode sa neobmedzuje len na osobné rozhodnutia; rozširuje sa aj na jej profesionálny život. Preto sa spolupráca s waterdrop® zdala byť dokonalým zoskupením: spolu sme na misii inšpirovať zdravšie voľby, začínajúc jedným z najzákladnejších živlov života - vodou.

S týmto na pamäti sme si sadli s Rosie, aby sme jej položili niekoľko otázok. Podelí sa s nami o svoje myšlienky týkajúce sa našej spolupráce a všetkého, čo sa týka hydratácie!



Prečo ste sa rozhodla spolupracovať s waterdrop® a na čo sa tešíte najviac?

Vždy som obľubovala záväzok waterdrop pre udržateľnosť a ich snaha o znižovanie používania jednorazových plastov sa úzko zhodovala s mojimi osobnými hodnotami. A tak, keď ma oslovili, bola som nadšená z možnosti spolupracovať so značkou, ktorá propaguje lepší životný štýl, a myslí aj na životné prostredie.

Na čo sa teším najviac, je príležitosť inšpirovať ľudí k tomu, aby robili zdravšie voľby vo svojom každodennom živote, začínajúc správnou hydratáciou. S waterdrop® môžeme prijať životný štýl, ktorý uprednostňuje starostlivosť o seba a udržateľnosť nad všetkým ostatným. Spoločne môžeme urobiť zmenu a vytvoriť svet, kde je hydratácia jednoduchá a udržateľná.

Akú úlohu zohráva hydratácia vo vašom každodennom režime?

Hydratácia je nevyhnutnou súčasťou môjho každodenného režimu. Či už ide o celkové pohodlie alebo o moju pleť, udržiavanie hydratácie je nevyhnutné pre to, aby som vyzerala a cítila sa čo najlepšie, pretože pomáha udržiavať moju pleť žiarivú a zdravú a zároveň udržiava moju úroveň energie.

Hydratácia nie je len o tom, ako vyzerám, ide aj o to, ako sa cítim vnútri. S waterdrop® je pitie vody oveľa zábavnejšie a pohodlnejšie, pretože mám toľko rôznych príchutí a benefitov, z ktorých si môžem vyberať. Pomáha mi ostať sústredenou a hydratovanou aj počas mojich najrušnejších dní.