Dozvedeli sme sa o našej komunite viac, ďakujeme!

Dozvedeli sme sa o našej komunite viac, ďakujeme!

.
KOKO PIÑA: príchuť waterdrop® komunity Načítanie Dozvedeli sme sa o našej komunite viac, ďakujeme! 2 minút Ďalší 5 tipov, ako deti presvedčiť, aby pili viac vody
Máme veľkú radosť! Z nášho prvého prieskumu zákazníkov sa nám od vás vrátilo vyše 5000 odpovedí z celého CEE regiónu. Tešíme sa z úspešného výsledku a nových výziev, ktoré vznikli na základe vašich odpovedí. Každý jeden vyplnený dotazník sme si pozorne prečítali a zaznamenali tak, aby sme našu cestu za vaším obľúbeným pitným režimom nasmerovali tým najsprávnejším smerom.

Mnohé odpovede nás veľmi potešili. V Čechách, na Slovensku a v Maďarsku viac ako 75 % oslovených pije vodu z vodovodu, v Poľsku to je 65,4 % a aj vďaka tomu sa nám darí chrániť prírodu. Zaujímavou informáciu pre nás je tiež preferencia sklenených fliaš pred nerezovými. V každej z našich CEE krajín výrazne prevažuje uprednostňovanie skla pred nerezom, v Čechách a na Slovensku to je takmer trojnásobne a v Poľsku, Rumunsku a v Maďarsku dvojnásobne. Každá podobná informácia nám dáva priestor na zlepšenie a vymýšľanie ešte zaujímavejších a funkčných produktov, ideálnych na motiváciu a povzbudenie k dodržiavaniu pitného režimu „Drink More Water“.

V ďalšom blogu sa s vami podelíme, ako ste odpovedali pri otázkach o obľúbenej chuti, alebo čo sa najviac pije pri športe.

Na zdravie!