KOKO PIÑA: príchuť waterdrop® komunity

KOKO PIÑA: príchuť waterdrop® komunity

.

Drink More Water, come together. KOKO PIÑA je tu! Vieš, ako vznikla naša nová príchuť Limitovanej Edície? Ak nie, a chceš sa dozvedieť viac o procese výroby, klikni tu.

Budovanie silných vzťahov so zákazníkmi bolo vždy jedným zo základných kameňov waterdrop®. Naša spoločnosť by bez nich nebola kompletná – považujeme ich za našu vernú komunitu. Preto práve našej komunite chceme venovať tento článok.

Spolu dokážeme aj nemožné.

Nič pre nás nie je dôležitejšie ako pohoda našej komunity. Sme spokojní, keď je spokojná ona. Podnety, spätná väzba a radosť našich zákazníkov sú tým, čo nás poháňa – a vďaka jej otvorenosti môžeme pomáhať celému svetu s pitným režimom aj naďalej.

Vitaj vo waterdrop® Klube!

Naše facebookové Kluby majú viac ako 130 tisíc členov po celom svete. Sú perfektným miestom pre vzájomné prepájanie a motiváciu #DrinkMoreWater. Vďaka týmto skupinám môžeme byť v kontakte s našimi zákazníkmi na osobnej úrovni: spoznať ich a dozvedieť sa viac o ich koníčkoch a záujmoch. V našich Kluboch radi zdieľame tie najčerstvejšie novinky alebo ukážky nových produktov. Na oplátku sa s nami členovia skupiny delia o svoju radosť, keď im dorazí objednávka, zdieľajú tipy a triky na rôzne kombinácie Microdrinkov alebo ukazujú svoju kreativitu.

Z online sveta do offline sveta.

Okrem internetového prepojenia sa veľmi radi s našimi zákazníkmi aj stretávame. Napríklad v našom kiosku.

Máme veľkú radosť z toho, akú komunitu sme spolu vytvorili. Je základom nášho poslania a jej spätná väzba a nadšenie sú pre nás neskutočne dôležité. Pripime si preto na teba, naša úžasná komunita!