Drop by drop

Drop by drop

.

Udržateľnosť je naše druhé meno. Sme súčasťou sveta z plastu, tento trend treba okamžite zastaviť. Chceme svet bez plastových fliaš, preto sa sústredíme na piliere, ktoré nám krok po kroku pomôžu svet zbaviť všetkého čo sem nepatrí.

Princíp našich mikrodrinkov je celkom jednoduchý, potrebujú len čerstvú vodu a drink je hotový. Nepotrebuješ žiadnu jednorazovú plastovú fľašu. Sústredíme sa aj na znižovanie CO2, keďže uprednostňujeme pitný režim na „ľahko“, bez plechoviek a plastových fliaš, ušetríme pri preprave až 98% emisii CO2.

Recyklujeme všetko, čo je recyklovateľné. Z množstva plastu, z ktorého sa vyrobí jeden vrchnák na plastovú fľašu, my vyrobíme 10 waterdrop® blistrov, ktoré sú nielen super tenké, ale aj recyklovateľne. Veľkú pozornosť venujeme aj našim udržateľným doplnkom, ktoré sú vyrobené z vysokokvalitného borosilikátového skla, nehrdzavejúcej ocele, porcelánu, bambusu a predovšetkým zo skla vyrobeného v Európe.

Dôležitým záväzkom je aj partnerstvo s Plastic Bank, na ktoré nesmierne pyšní. Za každú waterdrop® krabičku zbavíme prírodu 1 plastovej fľaše. To je nielen 4 krát viac plastu ako použijeme pri našich baleniach, ale aj vznik nových pracovných miest. Sme plastic – positive!

Viac informácií nájdeš na www.waterdrop.sk