Krok, ktorý funguje!

Krok, ktorý funguje!

.

Vo vianočnom kolotoči a počas sviatkov málo myslíme na seba a svoje zdravie. Nie je náhoda, že mnohí ľudia sa po sviatkoch cítia vyčerpaní a slabí. Skôr než sa vrhneme na novoročné predsavzatia, začnime jednoduchým krokom: sprav si šálku dobrého čaju a oddýchni si.

Pri poklese teploty je vzduch vonku aj vo vykúrených miestnostiach suchší, takže telo pri dýchaní spotrebuje oveľa viac vody ako v horúcich letných dňoch s vysokou vlhkosťou. Ťažké sviatočné jedlá tiež odvodňujú organizmus, sladené a alkoholické nápoje ešte viac sťažujú trávenie. Zimné choroby navyše takmer vždy postihujú dýchacie cesty a spôsobujú zvýšenú tvorbu hlienu. Výsledkom je často dehydratácia, ktorá je sprevádzaná rýchlym zhoršením pohody, stratou energie a dlhotrvajúcimi virózami.

Náhrada tekutín je nevyhnutná pre zdravú termoreguláciu, transport živín, kyslíka a elimináciu toxínov. S jeho pomocou sa nám za pár dní zlepší trávenie a stav pokožky, môžeme cítiť prísun energie a aj zimné priberanie dokážeme udržať na uzde. Aby sme sa po sviatkoch rýchlo zregenerovali, začnime jednoduchým prvým krokom a to je pravidelná konzumáciu tekutín. Pi čo najviac prírodnej vody rovnomerne rozložené počas dňa a vyhýbaj sa sladeným a alkoholickým nápojom, ktorých trávenie odoberá telu dodatočnú energiu.

Pre tých, ktorým pitie dostatočného množstva vody robí problém, je nový Microtea FRUIT FUSION ideálnou alternatívou. Začnime meniť náš organizmus k lepšiemu zľahka, ale navždy, to je cieľom 😊.