Vychutnaj si trópy vo svojej obývačke

Vychutnaj si trópy vo svojej obývačke

.
3 tipy na vianočné darčeky 🎄 Načítanie Vychutnaj si trópy vo svojej obývačke 1 minúta Ďalší Krok, ktorý funguje!

Ak túžiš po horúcom vánku v strede zimy a nie si fanúšikom zimných dovoleniek v trópoch, si na správnej adrese. Máme pre teba dokonalý tip, ktorý zahreje nielen tvoju dušu túžiacu po letnom počasí, ale aj telo, ktoré čaká na dúšok osviežujúceho čaju.


Nenechaj si ujsť úplne prvú novinku tohto roku, Microtea Tropical Fusion, ktorým waterdrop® prekvapil svojich súčasných aj budúcich priaznivcov. S exotickou kombináciou šťavnatej marakuje, štipľavých bobúľ goji a na slnku dozretým pomarančom je dovolenková nálada zaručená. Nová limitovaná edícia Microtea sa postará o dokonalý relax bez únavných presunov do iných zemepisných pásiem. Navyše je bez cukru, čo sa po Vianociach môže hodiť.


Waterdrop sa postaral okrem dokonalej tropickej chute aj o originálny design doplnkov, vďaka ktorým ti letnú atmosféru navodí štýlový Sklenený Pohár s ladiacou Karafou vyrobenou z dvojstenného borosilikátového skla, ktorá udrží tvoj nápoj dlhé hodiny teplý. Jedinečný Microtea Tropical Fusion spája tradičný čaj s netradičnou chuťou, kde oceníš naozaj rýchlu prípravu bez čakania.

Vychutnaj si novodobé trópy v mrazivom počasí a poteš svoje telo pravidelným pitným režimom.