Ochutnaj našu úplne novú COLU, teraz inak.

Ochutnaj našu úplne novú COLU, teraz inak.

.
Ako ti pitie vody ovplyvňuje duševnú pohodu. Načítanie Ochutnaj našu úplne novú COLU, teraz inak. 1 minúta Ďalší 3 tipy na vianočné darčeky 🎄

Priprav sa na skvelé večierky, oslavy a jedlo. Každý si dopraje počas sviatkov viac koláčikov alebo sladkých drinkov. Tieto Vianoce to bude rovnaké, ale predsa iné. Máme pre teba ten najlepší drink pre všetkých priaznivcov ikonických chutí - úplne nový Microdrink COLA, ktorý ti prinesie nielen obľúbenú atmosféru osláv, ale navyše je bez cukru, takže si ju môžeš užiť do sýtosti a hlavne bez výčitiek.

Nová príchuť COLA je presne taká, akú ju poznáme, iba lepšia! Obsahuje prírodné ingrediencie kolový orech a zelenú kávu, ktorá v našich končinách nie je úplne známa, ale je o to zdravšia. Keďže zelená káva nie je pražená, zachováva si vo svojom vnútri kyselinu chlorogénovú, silný antioxidant, ktorý posilňuje imunitný systém človeka. Okrem toho je waterdrop® COLA bez cukru a kalórií, no s výbornou chuťou a užitočnými vitamínmi.

V novej limitovanej edícii nechýba ani elegantná sklenená fľaša Glossy, ktorá svojím čiernym rafinovaným štýlom oživí každý moment. Večná klasika s novým kolovým drinkom bude pripravená osviežiť kdekoľvek a kedykoľvek. Dopraj si obľúbenú chuť bez cukru.

Na zdravie!