Správna rutina, súčasť zdravého životného štýlu

Správna rutina, súčasť zdravého životného štýlu

.
5 návykov pre lepšie ráno Načítanie Správna rutina, súčasť zdravého životného štýlu 3 minút Ďalší Alternatívne sladidlá a ich výhody

Správne rutiny sú súčasťou zdravého životného štýlu. Aj keď sa nám občas zdá, že zima je nekonečne dlhá a únavná, nemusí to tak byť. Premeňme dlhé studené večery na aktívne a užitočné. Je to ten najlepší čas, kedy venovať svojmu organizmu dostatok pozornosti a sústrediť sa na relax tela po nekonečných chladných dňoch. Stačí si osvojiť správne rutiny a do jari budeš prekypovať energiou so zdravým a pevným telom.

Tentokrát však zvoľ netradičný postup.

Začni relaxáciou. Nauč sa oddychovať a dopriať telu dostatočnú regeneráciu, bez ktorej to telo nezvláda. Organizmus sa musí denne vysporiadať s množstvom vírusov, baktérií a stresových faktorov, preto je dôležité si po náročnom dni oddýchnuť pri šálke čaju. Napríklad nového Microtea, ktorý ti ušetrí čas pri príprave a ty sa tak môžeš dlhšie sústrediť na pohodu a kľud. Nezabudni si dopriať pravidelný a dostatočne dlhý spánok, ktorý ovplyvňuje telo aj myseľ.

 

Po správnej relaxácii nastane čas na pohyb, ktorý pomáha uvoľniť z tela množstvo toxínov a negatívnej energie nahromadenej počas celého dňa. Či si vyberieš pilates, jógu alebo náročné fitko, všade ťa sprevádza potenie. Práve potenie je pre organizmus veľmi dôležitým chemickým procesom, kedy sa vylučujú z organizmu nepotrebné látky ale zároveň aj minerály, ako je sodík, horčík alebo vápnik, ktoré sú pre teba veľmi dôležité.

Preto nesmieš zabudnúť, že ich treba bezprostredne po športe doplniť v dostatočnom množstve. Ideálnou voľbou sú Microlyty od waterdrop®, teraz s úplne novou príchuťou BERRY, ktorá nielen doplní dôležitý pitný režim elektrolytmi, ale osvieži a nabudí ťa vždy, keď to potrebuješ. Obsahuje 4 elektrolyty, vitamíny a je úplne bez cukru. Skvelým doplnkom ešte lepšej a ovocnejšej príchute BERRY je aj nová Funkčná Termoska alebo Ultraľahká Fľaša v trendy farbe neon pink, ktorá povzbudí k športu, aj keď to nechceš. Výrazná ružová fľaša bude ozdobou každej podložky alebo fitka. Práve dostatočný a kvalitný pitný režim je neodmysliteľnou súčasťou správnej rutiny, ktorú si osvojíš na ceste za lepším ja.

Pokiaľ sa chceš dozvedieť ešte viac o rutinách, pozri sa na záznam našej návštevy v relácii ‚‚Dámsky klub‘‘ v televízii RTVS. Hosťom relácie bola naša skvelá Katka Navrátilová, tentokrát sa venovala téme ‚‚Ako si nastaviť správne rutiny pre zdravší životný štýl‘.

Archiv RTVS - https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14057/447370...